BRAVO MAJSTORE! Nino Baša osvojio turnir u Lopaticu

Jučer se u dvorani OŠ u Lopatincu održao 3. otvoreni turnir za osobe s invaliditetom pod organizacijom međimurskog prvoligaša STK Zasadbrega na kojem su sudjelovali neki od najboljih igrača u hrvatskoj, ali i iz susjedne Slovenije.

Naravno, tamo se našao i naš Nino Baša koji je i ovaj puta odnio zlatnu medalju. Nino je nakon duge pauze od natjecateljskog ritma u meč ušao nešto lošije neko inače te se suočio s zaostatkom od 2:1 u setovima protiv Viktora Jozića, no to nije ništa značilo jer je uslijedio preokret i Nino je slavio s 3:2. U 2. meču pak nije bilo nikakvih dvojbi te je naš domaći igrač vrlo lako s 3:0 pobjedio Mladena Rajkovića.

U polufinalu slijedio je meč s već starim znancem s kojim je Nino nekoliko puta igrao u finalu državnog prvenstva, a u pitanju je igrač zagrebačkog kluba Hasib Alibegović. Hasib je pružio solidan otpor, ali to mu nije bilo dovoljno pa je Nino upisao još jednu pobjedu od 3:0. Za kraj u finalu igrao se hrvatsko-slovenski meč između našeg Nine i Edija Ravnjaka.

U susret je bolje ušao Slovenac i poveo s 1:0, ali to je bilo to jer iduća 3 seta odlaze na stranu Međimurca za osvajanje još jednog turnira u nizu.

preneseno s: www.msm.hr
objavio: Nikola Lukman

Scroll to Top Skip to content