JAKA KONKURENCIJA Međimurski chefovi briljirali u Italiji: Amos i Mladen donijeli srebro!

SREBRO JE TU

Međimurje se ponosi još jednim vrhunskim gastronomskim uspjehom! Amos Novak i Mladen Zorec, chefovi iz restorana Terbotz u Železnoj Gori, zablistali su na prestižnom kulinarskom natjecanju u Italiji, gdje su osvojili srebrnu medalju u konkurenciji najboljih europskih kuhara i slastičara

Natjecanje je okupilo vrhunske kulinarske stručnjake, a konkurencija je bila iznimno jaka, s obzirom na to da su se natjecali i talijanski chefovi, poznati po svojoj gastronomskoj izvrsnosti.

No, unatoč izazovima, Amos Mladen pokazali su vrhunsku tehniku, kreativnost i preciznost, što ih je dovelo do srebra.

„Kada su s vama u grupi Talijani, a osvojite srebro, ne možete biti nezadovoljni. Bilo je vrlo izazovno i strogo, morali smo paziti na svaki, pa i najsitniji detalj, poštovati HACCP standarde i voditi računa o tehnici. Zadovoljan sam našim predstavljanjem, jer su jela ispala baš onako kako sam želio“, rekao je Amos Novak nakon natjecanja.

Ovaj izniman rezultat još je jedan dokaz kvalitete međimurske gastronomije, koja se sve više ističe na međunarodnoj sceni. Restoran Terbotz već je poznat po vrhunskim jelima koja spajaju tradicionalne okuse i suvremene kulinarske tehnike, a ovo priznanje još je jedna potvrda njihove izvrsnosti.

Čestitamo Amosu i Mladenu na ovom velikom uspjehu, koji je Međimurje ponovno stavio na turističku i gastronomsku kartu Europe!

preneseno s: www.emedjimurje.hr
objavio: emedjimurje
foto: mž

Scroll to Top Skip to content