Međimurska priroda je pripremila treće izdanje biltena Matulovi glasi

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode pripremila je treće izdanje biltena Matulovi glasi. Bilten je objavljen u digitalnom obliku, u PDF izdanju na 28 stranica. Bilten je u cijelosti proizvod djelatnika Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode. Donosi sažetak i pregled događanja na Matulovu gruntu tijekom 2024. godine, razgovor s gostima i druge zanimljivosti s adrese tog edukacijsko-istraživačkog centra u Frkanovcu.

Korespondenciju s rezidentima i provedbu programa Dani otvorenih vrata vodila je Sara Srša, urbana šumarka i viša stručna suradnica za opće poslove zaštite prirode, kamp za Mlade čuvare prirode vodio je glavni čuvar prirode Velimir Bašek, a kamp i stručni skup Zajednice škola Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav na području Međimurske županije organizirala je u suradnji sa Zajednicom, Ivana Horvat, stručna suradnica za opće poslove zaštite prirode.

Grafičko-likovno oblikovanje trećeg izdanja Matulovi glasi potpisuje Roberta Radović, a lekturu Sara Srša. O ovogodišnjem “gruntanju na gruntu” saznajte više preuzimanjem trećeg izdanja Matulovih glasa na poveznici: Matulovi glasi 2024.

Bilten se može preuzeti na poveznici: Matulovi glasi 2024.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila: Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode
foto: Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode

Scroll to Top Skip to content