Sindikat djelatnika u općinama Međimurske županije na izletu u Sloveniji!

Svake godine već tradicionalno članovi Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika – Podružnice Općina Međimurske županije, u zaista velikom broju druže se i putuju na izlete europskih prijestolnica uoči adventa ili u razgledavanju znamenitosti starih utvrda i divnih ulica i trgova.

Ove godine organizirani izlet bio je u subotu, 5. listopada 2024. godine u Volčji Potok i Ljubljanu, na kojem je bila velika većina članova Sindikata Općina Međimurske županije.

Po dolasku u Ljubljanu, uputili su se u pravcu Volčjeg potoka do arboretuma. Arboretum Volčji Potok poznat je prije svega po izložbama cvijeća, pa su uživali u pogledu na mnoštvo prekrasnog cvijeća i grmlja, koje se nalazi na 80 hektara ekološki raznolikih površina, na kojima je približno 2500 vrsta različitog drveća i grmlja.

U tom mirnom i lijepom krajobrazu uživali su u predivnom i jedinstvenom okolišu koji je oblikovala ljudska ruka.

Nakon toga razgledali su Ljubljanu i prošetali divnim ulicama i trgovima te se upoznali s najvažnijim kulturno-povijesnim znamenitostima grada. Vrijeme nakon razgledavanja  bilo je rezervirano za  ručak u restoranu podno Starog grada.

Na povratku, zastali su u Trojanama poznatim po odličnim krafnama gdje su uživali u zaista prefinim krafnama i trojanskim kremšnitama.

Izlet je bio prekrasan, uz sunčano i lijepo vrijeme, druženje i prijateljstvo osoba  zaposlenih u upravnim oodijelimaoOpćinate se tako prijateljstvo  nastavlja u svakodnevnim poslovima koje svi oni oobavljaju.

– Nadamo se susretu iduće godine u jednoj novoj dosad neposjećenoj destinaciji i to svih djelatnika članova sindikata koji to jesu ili koji će postati – rekla je sindikalna povjernica za Međimurje Jasna Vuk.

preneseno s: www.medjimurski.hr
objavila: Jasna Vuk/Medjimurski.hr
foto: Sindikat podružnice Općina Međimurske županije

Scroll to Top Skip to content