Jesen na Forestu

Jesen stiže i na Forest! Nakon predivnih ljetnih boja, zelene šume, žutih suncokreta i elektronske glazbe, #Forest se ove jeseni okreće obiteljima, mladima uz dnevni projekt “Jesen na Forestu”.

Na prostorima Forestland Parka u Brezju 28. rujna od jutarnjih sati (10 – 23h) održat će se prvi projekt “Jesen na Forestu”!

11:00 – 23:00 besplatne igraonice i napuhanci
13:00 – Mini Zoo – izložba malih životinja
13:00 – 17:00 besplatni kesteni – pečenje kestenja
15:30 – Dječji kutak – radionice, face paint, izrada jesenskih ukrasa, bojanke, baloni i igre s balonima
16:30 – podjela mošta i besplatnih kestena
17:00 – predstava “Cicek micek i izgubljeni prijatelj”
17:30 – Paint & Wine – za one malo veće
19:00 – 23:00 DJ’s

Predstava ”Cicek i Micek – i izgubljeni prijatelj” govori o prijateljstvu i svemu što nam ono u život donosi: emocionalnu, psihološku i društvenu vrijednost. Cicek i Micek dva su mačka koji dijele istu sudbinu. Godinama žive zajedno u starim koferima iza jedne mesnice te kroz razne avanture, pustolovine i smicalice žive svoje mačje živote. Jednog dana posvađaju se, te odluče poći svaki svojim putem. Na putu sreću razne likove koji im prepričavaju svoje priče te im daju savjete kako vratiti najboljeg prijatelja. Vraćanje izgubljenog prijateljstva može biti izazovno, ali uz iskrenost, otvorenost i trud, moguće je obnoviti vezu.

Paint & Wine – druženje i slikanje uz vodstvo naše Nine i malo vinčeka iz podruma #DK – prijave u inbox ili putem IG (ili na licu mjesta) jer je ograničen broj slikača! Cijena prijave je simboličnih 10€

https://www.instagram.com/paintandwine_by_nina

Scroll to Top Skip to content