JESENSKA VOŽNJA Ne propustite novu biciklijadu ‘Stazama srca Međimurja’

Turistička zajednica područja Srce Međimurja poziva Vas da se uključite u jesensko izdanje biciklijade sada pod nazivom „Stazama Srca Međimurja“ u nedjelju, 8. rujna 2024. godine

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za dionice u duljini od 22, 36 ili 50 kilometara.

Prve dvije staze su ravničarske i lagane zahtjevnosti, dok je treća namijenjena biciklistima kojima ni brežuljkasti dio Međimurja ne predstavlja preveliki izazov te prolaze i putevima Općine Gornji Mihaljevec i Sveti Juraj na Bregu. Staze su većim dijelom su asfaltirane, dijelom makadamske.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati sa startom i ciljem u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, dok će punktovi za prijavu biti otvoreni već od 9,00 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti i preuzeti bonove.

Prijavnicu možete popuniti na web stranici s bajkom ili na noge.

Kotizacija po sudioniku iznosi 5 eura, u što je uključena okrjepa na punktovima u Gornjem Hrašćanu (kod Kovačnice) i Slakovcu (kod Čige), Sportskom parku Mladost u Gornjem Mihaljevcu te Kreativno edukacijskom centru Murai u Pleškovcu. Tradicionalni ručak za sve sudionike osiguran je na završetku rute kod Lovačkog doma u Nedelišću.

Pripremite bicikle i provedite 8. rujan u druženju i rekreaciji!

Napomena: Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige!

Scroll to Top Skip to content