PG GELER: Dobrodošli u oazu avanture, od logorovanja do zip linea

U srcu gornjeg Međimurja, uz Park prirode Bedekovićeve grabe, smješten je jedinstveni sportsko-rekreacijski centar PG Geler, specijaliziran za aktivni odmor i avanturu. Ovaj centar nudi posjetiteljima adrenalinski park u kojem je moguće odsjesti u drvenim, eco-friendly smještajnim jedinicama. Za one željne autentičnog doživljaja starinskog načina života, tu je i mogućnost rezervacije kreveta u škedju, staroj obnovljenoj ostavi za sijeno.

Adrenalinski park je dizajniran za djecu visine od 140 cm nadalje, a imanje je poznato po organizaciji rođendanskih proslava za djecu i odrasle, izleta za školarce, studente i firme (team building), kao i za sve vrste proslava i zabava, uključujući djevojačke i momačke večeri, krštenja, pričesti, krizme i ostale prigode. Gastronomska ponuda centra također je impresivna. Posjetitelji mogu uživati u kušaonici tradicionalnog međimurskog sira turoša, poznatog kao “prgica”, te u raznovrsnoj ponudi lokalne hrane i pića dobavljenih u suradnji s obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Na imanju žive međimurski konji, predstavnici hrvatske autohtone pasmine nastale u Međimurju. Domaćini nude i jedinstveno iskustvo hranjenja konja iz ruke kao dio radionica uradi sam. Avanturisti se mogu okušati u logorovanju koje uključuje edukaciju o snalaženju u prirodi, upoznavanje flore i faune, korištenje vlastitih potencijala te pomaganje drugima u grupi. Sve to doprinosi stjecanju korisnih vještina za preživljavanje.

Održavanje prirode, tradicije i održiv način poslovanja temelj su identiteta ovog kreativnog i čarobnog mjesta. Kao dodatak bogatoj ponudi, centar nudi i uzbudljive aktivnosti poput zip linea, divovske ljuljačke, paintballa, vožnje quadovima te organizaciju team building igara. Za ljubitelje adrenalina i prirode, PG Geler je pravo odredište za nezaboravnu avanturu. Povežite se s prirodom, steknite nova znanja i vještine te guštajte u bogatoj tradiciji i gostoprimstvu domaćina. Svi ovi elementi čine PG Geler savršenim mjestom za bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u prirodnim ljepotama i aktivnom odmoru.

PG Geler

Ivana Gorana Kovačića 9A, Mali Mihaljevec, 40311 Lopatinec

T: +385 92 161 6843

E: pggeler06@gmail.com

www.pg-geler.hr

preneseno s: www.mnovine.hr
objavila: Martina Korent

Scroll to Top Skip to content