Shaquille O’Neal raspametio partijanere na Forestlandu

Najveća zvijezda ovogodišnjeg Forestlanda oduševila je partijanere koji su s nevjerojatnom dozom uzbuđenja iščekivali njegov dolazak.

Nastupu DJ Diesela prethodio je fantastičan nastup njegovog sina Mylesa O’neala koji je majicom hrvatske nogometne reprezentacije, točnije s Modrićevom desetkom na leđima, zadobio srca publike. O’Neal ekipa pojavila se na pozornici već prilikom nastupa Devita, gdje je prvi put dobila ovacije.

Tisuće mladih partijanera uživalo je u ritmovima DJ Diesel-a koji je nosio dres O’Nealović s brojem 34. No, svaka čast i ekipi Forestlanda koja je njegov nastup popratila nevjerojatnom rasvjetom i popratnim sadržajima koji su nastup Shaqa, popularnog košarkaša i višestrukog NBA prvaka, pretvorili u dosad neviđeni show na Forestlandu.

Upravo zbog ovog nastupa Međimurje je svrstano na svjetsku DJ destinaciju, a koje se sada podiglo na razinu više.

Main floor jučer je prvog ‘zagrijao’ Rubix, a nakon njega Samo Marac, Lil Frenky, Ante M, Inas, Devito, I’M i Korak, dok su od dva sata iza ponoći za dobro raspoloženje bili zaduženi Aneas, Soundmasterz, Tai Woffinden i Juras. Atmosferu u Forestroomu do vrhunca podigli su Minich, Denko, Kay Zrill, Happy B b2b MR Mike, Juras, Arien, Stanko Bros., Mario, Pintha InDaHouse, Rasky b2b Unibuu i End.

https://www.mnovine.hr/foto/forestland-u-brezju-2-dan-2024

https://www.mnovine.hr/foto/forestland-1-dan-2024

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio/foto: Luka Maruševac

Scroll to Top Skip to content