Udruga studenata Međimurja organizira dvodnevni izlet, saznajte detalje

Udruga studenata Međimurja nakon 4 godine pauze ponovno organizira dvodnevni izlet u Međimurje pod nazivom “Upoznajmo Međimurje 2023”.

Cilj ovog projekta je upoznati studente iz svih krajeva Hrvatske s našim zavičajem te im kroz interaktivne sadržaje približiti povijest, kulturnu baštinu, prirodne ljepote gradova i općina između Mure i Drave.

Osiguran je prijevoz autobusom iz Zagreba u Međimurje te iz Međimurja u Zagreb. Osiguran je i smještaj na seoskom turizmu obitelji Turk.

U nastavku slijede mjesta koja ćemo posjetiti, a uskoro slijedi više informacija o točnom vremenu i mjestu polaska te o prijavama. Cijena izleta iznosi 30 eura, a u tu cijenu uključen je prijevoz, smještaj, večera i doručak, ulaznice za mjesta koja ćemo posjetiti.

20. svibnja (subota)

– Grad Čakovec

– Muzej Riznica Međimurja

– Općina Sveti Martin na Muri – Centar za posjetitelje Žabnik (vožnja skelom na rijeci Muri, razgled mlina na Muri, razgled etngorafske zbirke “Jen den v živleju mlinara Franca Žalara”)

– Općina Štrigova – Mađerkin breg i novoizgrađeni vidikovac

– degustacija međimurskih vina i večera u smještaju na seoskom turizmu obitelji Turk

21. svibnja (nedjelja)

– Općina Selnica – Muzej oldtimer vozila

– Grad Prelog – Dravsko akumulacijsko jezero, marina

Međimurci, pozovite kolegice i kolege s faksa, cimerice i cimere iz stana ili studentskog doma i upoznajte ih s međimurskim krajem!

Zabilježite 20. i 21. svibnja u vaše kalendare i obećajemo vam poučan i zabavan izlet.

Link događaja: https://fb.me/e/G1FVJqrA

Prijava: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJmO548CcEEt0ukG9499L6IaiCFeuTF1woAHHeQMu9COexQg/viewform?fbclid=IwAR1F_-M76mJ1qp3hBLeSExE_xuHbXN3ylW3kqU64ZIGojEw_i0wyuvlF5Ck

Scroll to Top Skip to content